Salata cu alune

De ce este atat de interesanta aceasta salata? Pentru ca aceasta contine un amestec aparte de ingrediente - fasole alba, porumb dulce, avocado, mozzarella, alune si afine uscate. Alaturi de un dressing picant, cine ii mai poate rezista?

  • 25 min
Salata cu alune

Ingrediente

  • 1 lingura Vegeta
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g fasole alba
  • 100 g porumb dulce
  • 120 g avocado taiat cubulete
  • 50 g afine uscate
  • 100 g alune prajite si sarate
  • 2-3 linguri de otet balsamic
  • 200 g mozzarella

Preparare

  1. Taiati mozzarella cubulete, presarati-le cu jumatate de lingura de Vegeta si adaugati 1 – 2 linguri de ulei de masline
  2. Marinati branza deja taiata pentru 10 minute si adaugati fasole alba, porumb dulce, avocado, afine si alune maruntite.
  3. Adaugati uleiul ramas, otetul balsamic si presarati deasupra Vegeta.

Servire: Amestecati cu grija salata si serviti-o ca aperitiv, fel principal sau parte a unei fripturi la gratar.

Sfat: Puteti adauga sare salatei, iar cei pasionati de mancarea picanta pot adauga un praf de chili.