Penne vesele

Pennele cu legume si imbogatite cu aroma de bere, sunt alegerea perfecta pentru vegetarieni, sau pentru cei care prefera pur si simplu legumele.

  • 25 min
Penne vesele

Ingrediente

  • 250 g paste penne

Pentru sos

  • 1 cutie sos de rosii ( 800g )
  • 1 lingurita zahar
  • Sare
  • 100 ml bere
  • 1 lg Vegeta Naturella
  • 150 g dovlecei
  • 200 g vinete
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 g ardei rosu proaspat

Preparare

  1. Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa sa stea 10 minute, apoi se scurg.
  2. In uleiul pentru gatit se adauga 3 lg de sos de rosii, zahar si Vegeta Naturella.
  3. In uleiul ramas se gateste ardeiul taiat bastonase impreuna cu dovleceii. Se adauga vinetele uscate si se prajesc impreuna aproximativ 10 minute. Se adauga sosul de rosii, berea si se amesteca.
  4. Pastele fierbeti-le in apa sarata, scurgeti-le si amestecati-le cu sosul preparat;.

Servire: Acest preparat se poate servi cu o salata de sezon.