Kebab Twist

Daca urmariti sa obtineti o mancare cu carne de porc mai speciala, dati-i o bere sa "se imbete"... Veti avea parte de o surpriza placuta!

  • 40 min
Kebab Twist

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • 2 linguri Vegeta
  • 200-300 ml bere
  • ulei

Preparare

  1. Carnea se taie in fasii, se pune intr-un bol adanc, iar peste se presara Vegeta si se amesteca. / Peste carne se toarna berea si se lasa la marinat aproximativ doua ore sau peste noapte.
  2. Se ia carnea marinata, se scurge si se pune rasucita pe frigaruie.
  3. Kebabul se unge cu ulei si se frige pe un gratar bine incins sau intr-o cratita corespunzatoare.
  4. Carnea, in timp ce se frige pe gratar, se unge cu o pensula cu sosul in care a fost marinata.

Servire: Kebab Twist se serveste cu piper rosu sau impreuna cu salate de sezon.

Sfat: Se poate prepara kebab din carne tocata sau in combinatie cu carnati sau bacon.