Medalioane la gratar (portii)
- Reteta de coolinarika.com -Medalioanele moi si fragede, aromate de la grill vor fi o placere absoluta dupa ce veti adaugati unt pe ele. Usturoiul si pătrunjelul in spuma de unt dau o aroma suplimentara carnii.
Preparare
Se freaca untul pana devine spuma. Aromati untul amestecandu-l cu usturoi, patrunjel si boia iute. Se amesteca bine, se acopera cu folie de aluminiu si se lasa sa stea la temperatura camerei timp de aproximativ o ora. Carnea de porc se portioneaza in fripturi peste care se presara Vegeta condimente pentru porc. Inainte de folosire, periati gratarul cu o perie cu ulei. Asezati fripturile pe gratarul incins, pe fiecare parte cate 4-5 minute. La sfarsit, puneti peste fiecare friptura cate o lingurita de unt aromat.
Servire: Serviti cu o salata verde.
Sfat: Untul aromat cu boia se poate pastra cateva zile la frigider.