Siguranta alimentara
Calitatea si siguranta produsului, calitatea activitatilor de afaceri, precum si imbunatatirea constanta a practicilor de afaceri reprezinta telul permanent si strategic a companiei Podravka.
Cererile si satisfacerea cumparatorilor si consumatorilor nostri, dar celelalte parti interesate (proprietari, angajati, furnizori, institutii financiare, societatea) trebuie sa se afle in echilibru si sa comunice in mod sistematic pe durata tuturor proceselor de afaceri.
Orientarea de baza a Podravka este reprezentata de realizarea de produse de inalta calitate si valabile din punct de vedere sanitar. Fundamentul este o buna practica privind consumatorul si principiile de management al calitatii si sigurantei alimentare. Siguranta alimentara constituie parte integranta din sistemul de management al Podravka, reprezinta codul de maniere in afaceri al Podravka, iar scopul principal al sistemului de siguranta alimentara este de a proteja sanatatea consumatorului.
Viziune
Dedicata imbunatatirii calitatii vietii zilnice a consumatorilor nostri, clientilor si angajatilor prin inovatie si raspandire la nivel international.
Misiune
Asigurarea unei experiente culinare inovatoare si oferirea de solutii pentru o viata sanatoasa. Imbunatatirea sistemului existent, cu participarea si efortul tuturor angajatilor.
Siguranta alimentara si politica sistemului de calitate
Realizarea de produse de inalta calitate si valabile din punct de vedere sanitar pe baza bunei practici in productie si a principiilor de management al calitatii si al sigurantei alimentare reprezinta orientarea de baza a Podravka.